labrador retriever  kennel
                                                                  

 

                                  ''kejuja''

 

Home

Kennel
loving memory
Pups
Fayen
Vienna en Bo
Links
Contact

Wij zijn een kleine  kennel die af en toe hobbymatig  een nestje Labrador Retrievers  fokt .

Onze doelstelling is het fokken van gezonde pups die vrij zijn van erfelijke afwijkingen met behoud van de juiste karaktereigenschappen  in combinatie met een mooi exterieur.

De Labrador Retriever pups die bij ons geboren worden voldoen dan ook aan de strenge eisen van de Nederlandse Labrador Retriever vereniging. Onze pups krijgen het keurmerk van de N.L.V

Dit houdt in dat wij alleen fokken met ouderdieren die vrij zijn van erfelijke afwijkingen,zoals heupdysplasie ,elleboogdysplasie en oogziektes,en tevens in het bezit zijn van de benodigde show/werkuitslagen .Wij  zijn lid van de Nederlandse Labrador Retriever vereniging en de Labrador kring Nederland . Onze  pups worden verkocht met het koopcontract  dat door de Nederlandse Labrador Retriever  Vereniging  gehanteerd word .

Onze puppies worden in huiselijke kring  geboren en grootgebracht .

Wij zijn geregistreerd in het 'register van kennelnamen 'van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland tevens zijn   Ook  vinden wij het zeer belangrijk een goed contact te houden en een goede begeleiding te  geven aan onze pupkopers.